Winkelmand
Over ik ben op school

Avontuurlijk zakelijk en persoonlijk ontwikkelen op jouw tempo! Creëer de vrijheid en voldoening in jouw leven en laat je zelf zien met aandacht! Ik ben op je

Ik ben op je school

Jouw weg naar vrijheid & voldoening in 2019!

Onze passie voor jouw podium0%
Social media strategie0%
Vrijheid & Voldoening in Geest & Gedrag0%

Jouw Online Coaches

klik op onze foto of naam en kom meer over ons te weten

Business coach & PR Agent

Waarom kan ik je verder helpen?   Mijn levensfilosofie is mijn passie. Deze is gebaseerd op liefde eerst, schoonheid van simplisme, dans de wereld rond & absurdisme. Deze wil ik graag uitdragen en overbrengen.   Mijn passie is gelijk mijn betekenis voor mijn omgeving. Ik...

Social Media adviseur & PR Agent

Waarom kan ik je verder helpen?   In 10 jaar tijd heb ik 4 bedrijven opgericht. Ik heb ondernemersbloed en zie overal kansen en barst van de ideeën die ik graag wil gebruiken om jou te laten groeien! Van niets iets creëren, een nieuw merk...

Ervaringen